• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE ARAÇ PARKINI GENİŞLETİYOR

14/02/2020

Vize Belediyesi alımını gerçekleştirdiği 5 yeni araç ile birlikte araç parkını genişleterek bunu hizmete yansıtmaya hazırlanıyor.

     VİZE HABER- Önümüzdeki günlerde yoğun bir çalışma programı içerisine girmeye hazırlanan Vize Belediyesi, bunun ilk adımı olarak 5 yeni araç alımı gerçekleştirdi. Öncelikle cadde ve sokakların temizliğinin yapılması amacıyla süpürge makinesi alan belediye, daha sonra aldığı 4x4 Traktör ile özellikle kış aylarında tuzlama vs gibi çalışmaların rahatlıkla yapılabilmesini hedefledi. Daha sonra özellikle şehirlerarası cenaze taşıyabilmek için 1 adet Fiat Doblo maxi panelvan araç alan belediye, cenaze aracı olarak hazırlatılan soğutmalı aracı şehirlerarası nakil işlemlerinde kullanacak.
     Yine aksayan zabıta hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla 1 adet Ford Tourneo marka araç alan belediye, bu yeni aracı da zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere hazırlayıp hizmete sunacak. Son olarak Fen işlerinde kullanılmak üzere havuz kasa kırkayak kamyon alan belediye tüm araç alımlarını borçlanmadan gerçekleştirdi. Peşin ödeme yapılarak alınan araçlar, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından mart ayından itibaren hizmete girecekler.
PROJELER AYNI ANDA BAŞLAYACAK
     Önümüzdeki günlerde yoğun bir çalışma programı içerisinde gireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ercan Özalp, yapılacak olan çalışmalar hakkında şunları söyledi;
     Öncelikli olarak atıl durumda olan ince koru mesire alanının yeniden düzenlenmesi ile ilgili projemizin ihalesi tamamlandı. Kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacak. Yine ilçemiz içerisinde 4 ayrı noktaya yeni çocuk oyun parkları kuracağız. Mayıs ayı itibariyle ise Kale Mahallesi için hazırlanan Avrupa Birliği projesi kapsamında Cumhuriyet meydanından başlayıp, postane önünden devamla Adalet Erez okulu önünden geçen ve Atatürk caddesine bağlanan yolun yapımına başlanacak. Tabakhane deresinde de 1. Etap kanal çalışmaları aynı tarihte başlayacak.
     Belediye olarak Kültür evi projemize de başlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde projenin tamamlanmasının ardından çalışmaları hemen başlatacağız. Bildiğiniz gibi yeni yapılan hastanemizin acil çıkışının bulunduğu yere de oldukça geniş bir menfez inşa ettirdik. Çift yönlü gidiş geliş için tasarlanan köprü hastanenin kullanılmaya başlaması ile birlikte trafik akışına büyük kolaylık sağlayacaktır” dedi.- Nihat Demirel
394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN