• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

HASTANE İNŞAATI TAM GAZ

02/07/2019

İlçemizde yapımı devam eden 50 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesinde çalışmalar müthiş bir hızla ilerliyor. İnşaat çalışmalarını yürüten Tetiş firması, çalışmaları erken tamamlamakta oldukça kararlı görünüyor.

        VİZE HABER- Gazetemiz Vize haber, okuyucularını bilgilendirmek amacıyla 32 bin 304 metrekarelik arsa üzerinde yapımı devam eden Vize Devlet Hastanesi binası çalışmalarını yakından takibe devam ediyor.
      Tamamlandığında Vize’ye vizyon kazandıracak, görselliğiyle ve geniş hizmet kalitesiyle dikkatleri üzerine çekecek hastane binasında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 15.816 m2 kapalı alanı olacak olan otel konforundaki yeni hastane binasında şu sıralar ekipler aynı anda tüm çalışmaları birden yürütüyor.
     İnşaatta bir ekip çatı ile ilgili çalışmaları yaparken, diğer ekip dış mantolama ve sıva işini, bir değer ekip iç alçı sıva işi ile mekanik aksamları hazırlıyor. 
     Müteahhit firmanın geniş iş gücü kapasitesi ile çalışmaları beklenenden kısa süre içerisinde tamamlamasına kesin gözüyle bakılırken, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Vize Devlet Hastanesinin tüm birimlerinin yılsonuna kadar yeni binaya taşınması muhtemel görünüyor.- Nihat Demirel         
206 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN