• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE’DE 4 OKULDA ONARIMLARA BAŞLANIYOR

05/07/2019

VİZE HABER - Kırklareli Valiliğinde yapılan açıklamada; “2018-2019 eğitim öğretim yılının bitmesiyle birlikte, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi fiziki mekânlarda eğitim almaları için İl genelinde bulu

Onarımlardan Merkezde 8, Lüleburgaz'da 6, Vize'de 4, Babaeski'de 3, Pınarhisar'da 2, Pehlivanköy, Demirköy ve Kofçaz  ilçelerinde birer okul olmak üzere toplamda 26 okulda onarım işlemlerine başlanılacak.
   Kırklareli genelinde 5.5 milyon bedelle ihalesi yapılan onarım işi kapsamında 26 okul yaz tatilinde onarılacak. Bu onarımlardan Vize’de ise 4 okul yararlanacak.
ÇALIŞMALARA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLANIYOR
    Kırklareli Valiliği kararına istinaden bu yıl okul onarımları Köylere Hizmet Götürme Birlikleri tarafından yaptırılacak. Bu kapsamda Vize’de Evrenli Şehitler İlkokul, Vize Cumhuriyet İlkokulu ve Çakıllı İlkokulu onarım ihaleleri Vize Köylerine Hizmet Götürme Birliği tarafından yapıldı. İhaleleri alan Demir Ticaret Hüseyin Özdemir adlı yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan çalışmalar kapsamında okulların inşaat, elektrik ve mekanik onarımları yapılacak.
     İhaleleri alan Demir Ticaret Hüseyin Özdemir adlı yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan çalışmalar kapsamında okulların inşaat, elektrik ve mekanik onarımları yapılacak.
    Vize’de onarımlar kapsamına alınan Adalet Erez İlkokulunda ise çalışmalara, sit alanı içerisinde olduğu için Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nden gerekli izinlerin alınmasının ardından başlanacak. Onarım çalışmaları Eylül ayına kadar tamamlanacak. - Nihat Demirel
171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN