• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı Belediyesinden Bursa’ya Kültür Gezisi

27/09/2019

Çakıllı Belediyesi, Çakıllı halkına yönelik ücretsiz olarak düzenlediği kültür gezilerine bu yıl Bursa gezisi ile devam ediyor.

     VİZE HABER- Çakıllı Belediyesi kültür gezileri kapsamında kadınlara yönelik düzenlediği Çanakkale gezisinin ardından şimdi de, isteyen kadın ve erkeklerin katılabileceği Bursa gezileri ile fark yaratıyor. Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Bayram şunları söyledi.

      “Geçtiğimiz yıllarda kültür gezileri kapsamında Çakıllı kadınlarını Çanakkale’ye götürmüş ve büyük ilgi gören programın devamına karar vermiştik. Bu yıl planladığımız gezi programı için Bursa ilini seçtik. Kadın erkek isteyen tüm vatandaşlarımızı rehber eşliğinde Bursa ilimize ücretsiz olarak götürüyor, tarihi ve kültürel mirasımızın güzel örneklerini görmelerini sağlıyoruz. Hafta boyunca gelen taleplere göre araç kaldırıyor ve katılımcılara eşsiz bir program sunuyoruz. Her karış toprağı ayrı güzelliklere sahip ülkemizi vatandaşlarımıza tanıtmak ve bu tür programları devam ettirmek ümidiyle katılan tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

219 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN