• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bağ evlerinde önemli eşyalarınızı bırakmayın!

22/09/2019

NİHAT DEMİREL - Özellikle ilkbaharın gelmesi ile birlikte vatandaşlarımızın yerleşim yerlerine uzak yazlık ve bağ evi gibi yerleri tercih etmeleri kaçınılmaz oluyor. Durum böyle olunca söz konusu yerlerde rahat bir tatil sürdürmek isteyen vatand

     İşte hırsızlarda bu aşamada devreye giriyor. Çevremizde özellikle yaz aylarının ardından birçok yerde meydana gelen bağ evi hırsızlıkları da bırakılan bu malzemelerin toplanarak satılması amacıyla gerçekleşiyor. İnsandan uzak bir bölgede olan bu yapılara rahatlıkla girebilen hırsızlar, para eder nitelikte gördükleri malzemeleri alarak kayıplara karışıyor.

     İşte benzer bir olay 22 Eylül 2019 günü Evrencik köyümüzde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Jandarmaya müracaat bulunan S.S. adlı vatandaşımız, kendisine ait bağ evinde bulunan 2 adet jeneratörünün çalındığını bildirdi.

     Çalınan jeneratörler bulunur mu bilinmez ama benzer olayların başka bağ evlerinde de yaşanmasının mümkün olduğunu gösteriyor. Yetkiler, bazen bu tür hırsızlık olaylarını yapan kişilerin diğer illerden bölgemize geldiklerini ve çaldıkları malzemeleri ise ucuz fiyata satarak gelir elde ettiklerini belirtiyorlar.

     Yine kış aylarında kimsenin uğramadığı bağ evlerinde bırakılacak olan gıda ve erzak malzemelerinin ise saklanma ihtiyacı duyacak olan suçlular için barınma imkanı sağlayacağına işaret edilirken, terk edilecek olan bağ evlerinde mümkün olduğu ölçüde gıda maddesi bırakılmaması isteniliyor.

202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN