• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

AK PARTİ VİZE İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

27/12/2019

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) yeni Vize İlçe Başkanı belirlendi. Dün Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından Ahmet Aydın ilçe başkanı oldu.

        VİZE HABER- Ak Parti’nin yeni ilçe başkanı yine temayül yoklamasına katılan isimlerin dışından belirlendi. Dün Ankara’ya davet edilen isimler arasında, 6 Aralık 2019 günü akşamı ilçe başkanlığı binasında yapılan temayül yoklamasında aday olan 8 isimden sadece biri yer aldı. Erhan Kuşoğlu ile birlikte Ankara’ya davet edilen Kani Yavuz ve Ahmet Aydın dün saat 16.00 sıralarında görüşmeye alındılar. Yaklaşık 1 saat sonra süren görüşmelerin ardından yapılan açıklama ile Ahmet Aydın’ın Ak Parti Vize İlçe Başkanlığına yetkili kılındığı açıklandı.

     Yetki belgesini Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden alan Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, ardından Facebook hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı. Aydın yayınladığı mesajda şu bilgilere yer verdi;

      “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa Köse Başkanlığında tarafıma tevdi edilen VİZE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI görevi hayırlara vesile olsun inşaallah. Bu süreçte emeği geçen; İl Başkanımıza, Milletvekilimize, teşkilatımıza, değerli büyüklerime ve hayır dualarını esirgemeyen Vizeli hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

     Vize Haber Gazetesi olarak; Ak Parti Vize İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Aydın’ı kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz.- Nihat Demirel

213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN