• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

YENİ YIL HEYECANI BAŞLADI

27/12/2019

Yeni yıl size neler çağrıştırıyor? Güzel hayaller, yeni umutlar, taze başlangıçlar, ışıl ışıl dükkanlar, kalabalık caddeler, alışveriş telaşı, piyango heyecanı, yılbaşı sofraları, havai fişekler, şarkılar, tombala…

     Yılbaşı günlerini, tüm o hazırlıkları, tatlı telâşları, yeni bir yıla girecek olmanın verdiği heyecanı, aileyle, dostlarla, sevdiklerimizle yapılan kutlamaları seviyoruz. Ancak konuyla hiç ilgilenmeyenleri ayrı tutarak yılbaşıların bazı kişiler üzerine bir yük ve sıkıntı bindirdiğini, adeta zorunlu bir eğlence ve mutluluk havasına girmeye çalıştıklarını, hele o geceyi yalnız geçirmek durumunda kalanların az ya da çok depresif bir ruh hâli içine girdikleri de bilinen bir gerçektir.

     Yine de yeni bir yıl var kapımızda. Bizler yine takvimleri değiştirmeye hazırlanıyoruz. Belki 'sanal' bir takvim başlangıcıdır ama yeni atılım ve kazanımlar için de yeni bir dönemin başlangıcıdır. İstiyoruz ki! 2020 iyi olsun. İşlerimiz düzelsin, hayatımız güzelleşsin ve umudumuz yeniden yeşersin... Acılarla, üzüntülerle, kayıplarla bitirdiğimiz 2019'u uğurlarken, 2020 umutla, ışıkla, sevgiyle ve barışla gelsin.

   Yeni yıl için Salı günü eski yılın son günü. Her giden yıl acıların, üzüntülerin, elem ve kederin sonu son bulması gibi gelir insana. Sanki tüm olumsuzlukların nedeni yaşanılan yıldır. İşte insan ruhu bir sorumlu arar her zaman. Bir suçlunun peşindedir! Şimdi tüm umut yeni gelen yılda. Temenniler sağlıkla, barışla başlıyor. Yeni yıl bütün acılarımızı silip süpürecek gibi geliyor.

     2020 yılına sayılı saatler kaldığı şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

126 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN