• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ak Parti Temayül yoklaması yapıldı

13/12/2019

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Vize İlçe Başkanlığı temayül yoklaması 6 Aralık 2019 Cuma günü akşamı parti binasında yapıldı.

     VİZE HABER- Saat 19.30’da başlayan temayül yoklaması öncesinde eski İlçe Başkanı Ufuk Eken kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Eken konuşmasında “Kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış olduğum partimde genel merkezin isteği üzerine görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Aday olan arkadaşlarımıza başlarılar dilerim” dedi.

     Ak Parti Marmara Koordinatörü Yusuf İşler ve Vize İlçe Koordinatörü Yunus Ercan Dağtaş’ın da katıldığı temayül yoklamasında ilçe başkanlığı için aday olan Erhan Kuşoğlu, Ümit Kabaklar, Gökhan Asmacıoğlu, Hasan Budak, İrfan Erden, Recep Kömürcü, Serkan Aksu ve Volkan Alkan için oylama yapıldı. Oylamada eski ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik kolları yönetimleri ile köy ve mahalle başkanları oy kullandı. Yapılan oylamanın ardından toplanan zarflar Ak Parti Marmara Koordinatörü Yusuf İşler’e teslim edildi.

     Temayül yoklaması sonuçlarına göre yeni Ak Parti Vize İlçe Başkanının önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor.- Nihat Demirel

200 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
NECDET TEZCAN