• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

DEFİNECİ KÖŞESİ

01/12/2019

Gazetemizin her sayısında misafir etmeye alıştığımız defineci haberlerine bu haftada yenileri eklendi. Kıyıköy beldesi Sülüklü Göl mevkii, Aytoroz mevkii ve Aksicim köyü Domuzkaya mevkiinde yapılan kontrollerde 13 define meraklısı yakalandı.

     VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; 29 Kasım 2019 günü Kıyıköy beldesi Sülüklü Göl mevkiinde sit alanı olan bölgede devriyeye çıkan jandarma ekipleri, Ö.E., M.E., M.E ve N.S. adlı define meraklılarının ellerinde bulunan detektör ile define ararken yakaladı. Detektöre el konulurken ifadesi alınan şüpheliler serbest bırakıldı.

     Yine Kıyıköy beldesi Aytoroz mevkiinde sit alanı olan bölgede devriyeye çıkan jandarma ekipleri, C.K. adlı vatandaşı elinde bulunan detektör ve akü ile birlikte define araması yaparken suçüstü yakaladı. Malzemelere el konulurken, ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı.

     4 Aralık 2019 günü ise Aksicim köyü Domuzkaya mevkiinde devriyeye çıkan jandarma 8 defineciyi suçüstü yakaladı. Yakalanan M.A., M.K., T.B., F.D., Y.E.Ö., M.I.Ç., E.E. ve A.A. adlı defineciler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, yanlarında getirdikleri 1 jeneratör, 1 hilti, 3 kürek, 2 kazma, 3 keski, 1 çekiç, 1 delici murç ve  10 metre uzunluğunda enerji kablosuna el konuldu.- (Asayiş)

 

194 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN