• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali BİLGİN, Yerel Basın ve Temsilcileri ile Buluştu…

18/11/2019

Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, 12 Kasım 2019 Salı günü ilimizde yayın yapan Yerel Gazete Sahipleri, Yazı İşleri Müdürleri ve Ulusal Basın Temsilcileri ile bir araya geldi.

     VİZE HABER- Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Gazetemiz Vize Haber’in Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel’in de katıldığı toplantıda, Kırklareli gündemine ait konularda görüş alışverişinde bulundu.

     Kırklareli’ne yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli’nin önümüzdeki süreçte büyük bir atılım gerçekleştireceğinin altını çizdi. Özellikle Vize ve Pınarhisar bölgelerinin yapılacak olan sanayi yatırımları ile önümüzdeki yılların gözde ilçeleri haline geleceğini belirten Vali Bilgin, Kırklareli Merkez ilçe nüfusunun ise ilerleyen süreçte Lüleburgaz nüfusunu ikiye katlayacağını değindi.  Lüleburgaz ilçe nüfusunun genişleme alanı olmadığı için durağan bir hale geçeceğini belirten Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “Önümüzdeki dönem, Kırklareli Merkez, Pınarhisar ve Vize’de fabrika sayısının arttığına tanıklık edeceğiz. Yine bu bölgelerde turizme yönelik yatırımlar yapacağız. Bununla doğru orantılı olarak, Kırklareli nüfusu da şuan bulunduğu noktanın çok üzerine ulaşacak” şeklinde konuştu.

     Kırklareli – Saray arasında yapılacak olan bölünmüş yol çalışmalarına da dikkat çeken Kırklareli Valisi, bu güzergâhta yol çalışmalarının tamamlanması ile önümüzdeki yıllarda bölgedeki ticaretin daha da hızlanacağına işaret etti.- Nihat Demirel

246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN