• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

11.11.2019 günü Vizeli ’de Fidan dikilecek

18/11/2019

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” Kampanyası kapsamında Pazartesi günü Vize’de fidanlar toprakla buluştu.

     VİZE HABER- Etkinlik kapsamında ilk olarak pazartesi günü sabah saat 10.00’da Kaymazlar Otel’de program düzenlendi. Orman konulu şiirler okunan programda, Vize Kaymakamı Soner Zeybek ve Vize Orman İşletme Müdürü Semih Sağdan günün anlamına ilişkin birer konuşma gerçekleştirdi. Ardından Göztepe mevkiinde bulunan, İl Özel İdaresinin malzeme çıkarttığı ve ardından doğalgaz boru hattı çalışmaları kapsamında çıkartılan toprakla doldurulan alanda fidan dikim programı düzenlendi. Öğrencilerden askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine kadar tüm vatandaşların katılımıyla saat 11.11’de fidanlar toprakla buluşturuldu. Güzel hava nedeniyle yoğun bir katılımla gerçekleşen “Geleceğe nefes ol” adlı fidan dikme kampanyasında vatandaşlar boş bol fotoğraf çektirdi. Fidanların dikilmesinin ardından orman işletme müdürlüğü ekipleri yaptıkları sulama ile fidanlara ilk suyunu verdi. Etkinlik kapsamında Göztepe bölgesinin yanı sıra Pazarlı köyü bölgesi, yeni hastane çevresi ile okullarımızda ihtiyaç görülen alanlara da fidanlar dikildi.

     “Geleceğe Nefesi ol” kampanyası kapsamında Kırklareli ili genelinde toplam 80 bin 10 fidanın toprakla buluşturuldu.– Nihat Demirel

235 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN