• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kampüs Vize Öğrencileri doyasıya eğlendi

18/10/2019

VİZE HABER- MEB Özel Kampüs Vize Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, 2019-2020 eğitim öğretim yılına açılış partiyle girdi.

       Vize Kapalı Düğün Salonu’nda 10 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen partide öğrenciler yeni okul heyecanını paylaştılar ve birbirleriyle kaynaştılar.

     Kampüs Vize’nin her yıl geleneksel olarak yaptığı açılış partisi bu yıl, Vize Belediye Başkanı Sayın Ercan Özalp’in desteğiyle Vize Kapalı Düğün Salonu’nda yapıldı. Partiye, yurtta kalan öğrenciler katılarak eğlendi. Öğrenciler, pasta kesip toplu fotoğraf çektirdikten sonra dans ettiler. Partide, Vize esnafının öğrencilere verdiği hediyeler de dağıtıldı.

     Etkinlik sonunda öğrenciler organizasyon için teşekkür ederek, çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Yurt Müdürü Emine Gözen Işıldak ise, Kampüs Vize’nin öğrencilere sadece yurtta kalan öğrenciler olarak bakmadıklarını, onların eğitim ve etkinlik ihtiyaçlarını da dikkate alarak yıl boyu çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bunun ilk aşamasının da bu parti olduğunu belirtti ve tüm destekçilere teşekkür etti. – Sevil Demirel

221 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN