• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sokak Hayvanlarına 5 bin TL

11/10/2019

Vize Sakin Şehir Derneği tarafından 4 Ekim “Sokak Hayvanlarını Koruma günü” nedeniyle düzenlenen kermeste 5 bin TL yardım toplandı.

          VİZE HABER- - Vize Sakin Şehir Derneği yönetimi bu yılda sokak hayvanlarını unutmadı. “Bir mama, bir ilaç, bir hayat” sloganıyla sokak hayvanları yararına kermes düzenleyen dernek, toplanan yardımlarla sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşıladı.
Konuyla ilgili olarak dernekten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; Vize Sakin Şehir Derneği olarak toplumda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İkincisini düzenlediğimiz sokak hayvanları kermesinde amacımız sokak hayvanları için gönüllü çalışan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olabilmekti. Burada toplanan gelir sokaktaki dostlarımızın tedavisi mama ve ilaç ihtiyaçları için harcandı.

   “Bir Mama, Bir İlaç, Bir Hayat” sloganıyla düzenlemiş olduğumuz kermesini düzenlememize gerekli izinleri veren Sayın İlçe Kaymakamı Soner Zeybek’e, burada bizlere destek olan Çakıllı Belediye başkanı Mehmet Bayram, Serdar Gök, Engin Çakan, Ufuk Eken, Egemen Aykanat, Uğur Lokantası, Öztürkler fırına, Elit Müziğe, Tahir Türk'e, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz’a teşekkür ederiz” denildi.

191 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN