• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespor’dan lig liderine çelme

31/01/2020

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 15. hafta müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalarla tamamlandı. Vizespor evinde lig liderine geçit vermedi.

     VİZE HABER- Bu yıl ilk defa katıldığı BAL liginde 11. Grupta mücadele eden takımımız, ilk yarı maçlarının aksine ikinci yarıda umut dolu mesajlar vermeye başladı. İkinci yarıya teknik direktör değişikliği ile başlayan Vizespor, Savaş Demiral ile çıktığı İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Bigaspor ile karşılaşmış ve Vize’de 2-0 yenildiği rakibinden Çanakkale deplasmanında puan almayı başarmıştı. 0-0’lık Bigaspor beraberliği ile ligin ikinci yarısına puanla başlayan Vizespor,  Pazar günü ise evinde lig lideri Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı.
     Maçın ilk yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısına baskılı bir oyunla başlayan lig lideri Arnavutköy Belediyespor, 61. Dakikada aradığı golü Mustafa Kemal Küçük’ün ayağından buldu. Bu dakikadan sonra skoru korumak için gayret gösteren Arnavutköy Belediyespor, 71. Dakikada Ramazan Üzer’in attığı gol ile neye uğradığını şaşırdı. Maçın 1-1 olmasının ardından son dakikalara doğru iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan Vizespor, maçtan berabere ayrılarak puanını 10’a çıkarttı.- Nihat Demirel
257 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
NECDET TEZCAN