• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Belediyesi, Turizmin zirvesi 24. EMITT Fuarı’nda

31/01/2020

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 24. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

     VİZE HABER- 30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak Fuar'da tüm dünyadan katılımcılar, davetli tur operatörleri ve sektörün uzmanları turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye'den 40'a yakın destinasyon tanıtılıyor. 20 ülkeden 200'ün üzerinde hosted buyer'ın (davetli tur operatörü) katıldığı Fuar'a bu yıl 60 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
FUARDA STANDIMIZA DAVETLİSİNİZ!
     Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda EMITT fuarında yer alan Vize Belediyesi, bu yıl daha geniş bir alanda Turizmin önde gelen profesyonelleri ve tur acenteleriyle bir araya gelecek. Yapılacak olan işbirliği ile Vize’nin turizminin gelişmesine katkı sağlaması amaçlanan fuarda bu yıl önceki yıllardan farklı olarak vizenin tarihi güzelliklerinden oluşan fotoğraflar sergileniyor.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Köklü geçmişimizi, kendine has ekolojik özelliklerimizi ve zengin kültürel mirasımız olan güzel ilçemiz Vize’yi, taşıdığı bu paha biçilmez ortak evrensel mirasın üstünde yükselen, gelişen, değişen Vizemizi; En güzel şekilde koruyup yaşatmaya çalışıp ve insanlığın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.
     Bizim bu amacımıza uygun olan EMITT Turizm Fuarı’nda yer alıp, misafirlerimizi ağırlayacağız. Tarihiyle, kültürüyle ve doğasıyla Trakya’da medeniyetler beşiği olan Vizemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Tüm turizm profesyonellerini ve Vizeli’leri 6. Salon, D 450 numaralı standımıza bekliyoruz” dedi.
EMITT Fuarında 35 Ülke Tanıtılıyor
Diğer yandan 35 ülke tanıtım stantlarıyla Fuar'dalar. Dünyanın en çok turist çeken 10 ülkesi arasında yer alan Çin, Meksika ve Almanya'nın da katıldığı 24'üncü EMITT Fuarı; Lübnan, Sırbistan, İngiltere, Kuzey Kıbrıs, Malta, Bulgaristan, Dubai, Japonya, Litvanya, Güney Kore, Endonezya, Şili, Hindistan, Hırvatistan, Özbekistan, Azerbaycan, Karadağ, Gine, Nepal, Moğolistan, Bosna Hersek, Kosova, Cezayir, Brezilya gibi farklı kıtalardan ülkelere ev sahipliği yapıyor. Ülkeler, kuracakları stantlarda, coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve folklorlarını tanıtarak İstanbullulara renkli bir fuar yaşatıyor. – Nihat Demirel

 

274 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN