• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Acil serviste hayata döndürüldü

07/09/2019

Vize Devlet Hastanesi’nde kalp krizi geçiren vatandaş zamanında yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürüldü. Bu ve benzer müdahalelerle hayat kurtaran kahramanlarımız teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

     VİZE HABER- Sağlık çalışanlarının, son dönemde yaptıkları zamanında müdahalelerle hayatımızın her döneminde önemli yeri vardır. Bazen onların verdiği müjdeli haberlerle mutlu olur, bazen de en yakınlarımıza dahi emanet edemediğimiz evlatlarımızı gözümüzü bile kırpmadan onların şefkatli ellerine bırakırız. Her birimizin hayatında kendisini ağrılardan kurtaran, hastalığını iyileştiren, derdine derman olan bir sağlık çalışanı kahramanı vardır.
     Kalp krizi geçirerek hastaneye başvuran acil servis çalışanlarının uzun uğraşları sonucu yaşama döndürülen, sevk edildiği hastanede tedavileri tamamlanarak taburcu olan hasta, Samet Yılmaz ve yakınları da olayın yaşandığı gün nöbetçi olan kahraman sağlık çalışanları ve acil servis hekimleri ile birlikte müdahalede bulunarak, sevkini de gerçekleştiren Başhekim Uzm. Dr. Fatma Banu İşler’e, Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler.
     Vize Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Banu İşler; gece gündüz demeden çalışan, eşlerinden, ailelerinden ve hayatlarından fedakârlık yapan sağlık çalışanları Dr. Berkin Gökhan’a, Dr. Orhan Özturhan’a, Dr. Fatih Uygun’a, Sağlık Memuru İsmail Şentürk ile Berkant Yanık ‘a Hemşireler Sevil Eren’e, Tuğba Kızılay’a özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi vererek, mesleki hayatlarında başarılarının devamını diledi. (N.D.)
194 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN