• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediyeden Çevre Temizliği uyarısı…

31/08/2019

Belediye, Vize’nin temiz tutulması için sosyal medya hesabından çevre temizliği konulu bir not yayınladı.

     VİZE HABER- Vize Belediyesi, kendini bilmez kişiler tarafından seyir terasının olduğu yerde oturma gruplarının önlerine atılan çöplere işaret ederek, söz konusu alanların keyfini süren vatandaşların çevre temizliği konusunda da hassas olmalarını istedi.
     Oldukça yumuşak bir dille yazılan ve çuvaldızı kendilerine batırarak nazikçe bir rica şeklinde yayınlanan temizlik konulu yazı, bizlerinde beğenisini topladı. Tabi ki öncelikle biz vatandaşlar, ardından da belediye görevlileri temizlik konusunda üzerlerine düşeni yapmalılar.
     Ancak yazıya yerleştirilen resim her ne kadar çirkinliği gözler önüne sersede, belediyenin çöp kutularını da zamanında boşaltmadığı gibi bir izlenime neden oluyor. Öyle ki ağzına kadar dolu olan çöp kutusunun yanlarında her zaman sağa sola uçuşan çöpler bulunması da mümkündür diye düşünüyoruz. Şimdi bu yazı vesilesiyle çevre temizliği konusunda vatandaşlarımızı daha hassas davranmaya, belediye görevlilerimizi de dolan çöp konteyner ve kutularını zamanında boşaltmaya davet ediyoruz.
İŞTE BELEDİYENİN YAYINLADIĞI YAZI…
     Vize Belediyesi olarak ilçemizin sokaklarını, ortak yaşam alanlarımızı temizlemek birincil görevlerimizdendir. 
     Fakat; kentli olarak görevimizde Sakin şehir ünvanına sahip ilçemiz Vizemizin keyfini sürerken aynı zamanda bu alanları temiz tutmaktır. Biz her zamanki gibi elbet temizleyeceğiz. Aslolan yaşadığımız doğaya, çocuklarımıza Vizemize olan birlikte duyacağımız sorumluluğumuz...
    Değerli ziyaretçilerimiz lütfen çevremize karşı daha dikkatli davranalım, uymayanları uyaralım, bu ilçe HEPİMİZİN... (N.D.)
229 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
NECDET TEZCAN