• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Karadeniz Bayram Tatilinde de can aldı

31/08/2019

Her yıl dalgalı olduğu günlerde aldığı canlarla yürekleri yakan Karadeniz’in Kıyıköy sahilleri, Kurban Bayramı tatilini Kıyıköy’de değerlendirmek isteyen 3 vatandaşımızın daha canını aldı.

VİZE HABER- Edinilen bilgilere göre; 9 günlük bayram tatilinde serinlemek ve dinlenmek için aileleri ile Kıyıköy beldesine gelen ve 23 Ağustos Perşembe günü saat 15.00 sıralarında denize giren iki genç boğuldu.
     Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde yaşayan Y.O. (23) ile C.İ. (21) adlı gençler serinlemek için belediye plajında denize girdiler. Bir süre sonra dalgalar nedeniyle dengelerini kaybeden gençler gözden kayboldular. Gençlerin gözden kaybolduğunu gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan aramaların ardından gençlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Denizden çıkartılan iki gencin cansız bedeni Vize Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Cumartesi günü de bir kişi boğuldu
     Yaşanan boğulma olaylarına ve yapılan tüm uyarılara ve ikazlara rağmen sıcak hava nedeniyle denize girmekte ısrar eden 1 vatandaşımızda Cumartesi günü boğularak hayatını kaybetti.
     Edinilen bilgilere göre; 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Kıyıköy beldesi belediye plajında serinlemek için denize giren H.K. adlı vatandaş, denizin dalgalı olması nedeniyle dengesini kaybederek boğuldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan H.K. adlı vatandaşın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumuna gönderildi.
Derede de 1 kişi az daha boğuluyordu
     Aşırı dalga nedeniyle jandarma tarafından denize girmenin yasaklanması üzerine birçok tatilci serinleme ihtiyacını karşılamak için denizin Pabuçdere ile olan bağlantı noktasında suya girmeyi tercih etti. Ancak 24 Ağustos 2018 günü saat 15.00 sıralarında dereye giren R.B. adlı vatandaş, dengesinin kaybolması üzerine boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşların yetişme ile sudan çıkartılan R.B. adlı vatandaş, 112 acil ekiplerinin müdahalesinin ardından Vize Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. (N.D.Asayiş)
 
239 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN