• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Milletvekili Minsolmaz;

31/08/2019

İlimize 11 Uzman, 88 Paratisyen Hekim atandı.

     Milletvekili Minsolmaz, yaptığı açıklama ile Sağlık Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne 11’i uzman olmak üzere toplam 99 hekim ataması yapıldığını belirtti.
     VİZE HABER- Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan hekim atamaları arasında 1 pratisyen hekimin de Vize 41. Komando Tugayına atandığını belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
     “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizdeki hastanelerde görevlendirilmek üzere 11 Uzman Hekim, 86 Pratisyen Hekim, Vize 41. Tugay komutanlığı 1 Pratisyen Hekim ve Pinarhisar 5. Kor.is.a.1. basamak muayeneye 1 Pratisyen olmak üzere toplam 99 doktor ataması yapıldı.
      AK Parti İktidarı olarak özellikle Kırklareli’mizde sağlık alanında ki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Hem fiziki şartlarda hem de sağlık personeli olarak, Türkiye'de bu konuda en iyi iller arasında yer almaktayız. Bir yandan ilçe ve beldelerimizdeki sağlık ocağı ve hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimizi sürdürürken, diğer taraftan da yine Bakanlık nezdinde personel eksikliklerimizi tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.
     Buradan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya Kırklareli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Son atamalarla birlikte sağlıkta daha da güçlendik. Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (N.D.)
212 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN