• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Cumhuriyet Tır’ı Vize’ye geldi.

Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) kuruluşunun 30. yılı nedeniyle ADD Genel Merkezinin hazırlattığı “Rotamız Atatürk” diyerek tüm yurdu dolaşan Cumhuriyet Tırı dün Vize’ye geldi

        VİZE HABER- İçinde Atatürk, Cumhuriyet ve devrimlerle ilgili sergilerin, Türkiye’de ve dünyada basılmış Atatürk’e ilgili yayınlardan oluşan basılı malzemelerin, Cumhuriyet kadınları sergisinin ve fotoğrafların yer aldığı TIR’ın gelişinin ardından tören alanında açılış programı düzenlendi. Açılışa, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Başkan Yardımcısı Cengiz Arda ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Yağlı Tohumlar Yönetim kurulu Başkanı Süleyman kesimci, ADD Vize Şubesi üyeleri ve Vizeli’ler katıldı.

     Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Özalp;” Atatürk Milli Mücadele için 18 arkadaşıyla beraber yola çıkmıştır. Atatürk sadece bir asker değildir aynı zamanda bir siyasetçi, bir bilim adamıdır. Askeri hayatının dışında kitap yazmış ve kadın haklarına çok önem vermiştir. Bize de düşen mücadeleyi ülkemizin daha iyi yarınlar görmesini sağlayacak şekilde yürütmektir. ”dedi.

     Konuşmanın ardından açılış töreni gerçekleştirilerek Cumhuriyet Tırı ziyaret edildi. Cumhuriyet Tırı Perşembe günü akşamı saat: 22:00’de ilçemizden ayrıldı.

 

1385 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN