• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

LUNAPARK

Her yıl festival dönemi Vize’de kurulan lunapark bu yıl yeniden açıldı. Lunapark Ağustos ayı sonuna kadar Vize’de hizmet verecek.

Lunapark açıldı
          VİZE HABER- İlçede açılan Lunapark özellikle çocukları mutlu ederken, festival günlerinde ise ilçe halkını ve misafirleri eğlendirecek. Önceki yıllarda da Vize’de lunapark açan işletmeciler tarafından kurulan bu yıl ki lunapark ta eğlencenin önündeki tek engel, 7.5 TL olan tek seferlik ücret olacak gibi görünüyor. Zira artan maliyetleri gerekçe göstererek 5 TL olan ücreti 7.5 TL’ye çıkartan Lunapark işletmecileri, özellikle çocukların vazgeçilmezi olan bu eğlenceden yararlanma şansının da kısıtlanmasına neden oluyor. Çocukların ısrarları karşısında lunaparka uğramadan geçemeyen aileler ise en azında fiyat indirilmese de kullanım süresinin arttırılmasını talep ediyorlar.
     Her ne kadar ailelerin imkânları kısıtlı lunaparkın fiyatı yüksekte olsa, festival alanı yanında açılan içerisinde gondol, çarpışan oto, çocuk dragonu, arabaları, jipleri, şişme çocuk balonu, uçan sandalye, hediyeli atış poligonu, penaltı ve kasnak atışları bulunan Lunapark Vizeli’lere keyifli dakikalar yaşatacak gibi görünüyor. (S.D.)
 
1784 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN