• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

RENGÂRENK FESTİVAL!

Vize Belediyesi, XII. Tarih ve Kültür Festivalini, ilk 11’inden oldukça farklı bir formatta ve her yaşa hitap edecek şekilde 3 günlük eğlenceyle kutlamaya hazırlanıyor.

 RENGÂRENK FESTİVAL!
VİZE HABER- Vize’nin yeni belediye başkanı Ercan Özalp, hazırlıklarını hemen hemen tamamladığı yeni bir festival konsepti ile Vizeli’lerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 23-24-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin programı netleşti. Ünlü Koreograf ve Modacı Uğurkan Erez’in katkılarıyla hazırlanan 12. Tarih ve Kültür Festivali için daha şimdiden programınızı ayarlamayı unutmayın!
      90’LAR VE BALKAN GECESİ
    Önceki festivallerin aksine bu yıl her yaştan festival severe hitap etmeyi amaçlayan Vize Belediyesi, festivalin açılış gecesinin konseptini 90’lar ve Balkan Gecesi olarak belirledi. 23 Ağustos Cuma günü akşamı açılışı yapılacak olan festivalin ilk gece sunuculuğunu, birçok televizyon programında oyuncu, sunucu ve çevirmen olarak yer alan Çiğdem Tunç yapacak. Gecede ilk olarak Vizeli gruplar yer alacak. Ardından ise sesi ve klipleriyle 90’lı yıllara damga vuran Jale sahne alarak, “Vur dedim öldürdün”, “Gel güzelim gel” ve “son gece” adlı şarkılarını Vizeli’ler için seslendirecek.
    Gecenin sanatçısı ise Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu olarak tanınan Suzan Kardeş olacak. Aynı zamanda ünlü bir makyöz olarak da bilinen Kardeş, çoğunluğu Balkan göçmeni olan Vize’de “Yarım hava çalsana”, “Sendeki kaşlar” ve “Bir dalda iki kiraz” gibi şarkılarıyla katılımcıları hop oturtup hop kaldıracak.
70’LER GECESİ UNUTULMAYACAK
     Festivalin ikinci gecesi olan Cumartesinin konsepti ise 70’ler gecesi olacak. Uzun yıllar aradan sonra Erol Albayrak defilesi ile muhteşem bir defile programına daha ev sahipliği yapacak olan Vize, ardından 70’ler Gazino gecesi ile 12. Tarih ve Kültür Festivali’nde unutulmayacak bir programa imza atacak.
     Şarkıları halen milyonlar tarafından dinlenen sanatçılar, 70’ler gecesinde ünlülerin DJ. Hakan Topaloğlu eşliğinde ve Gizem Özdilli sunuculuğunda Vizeliler için bir araya gelecek. “Artık Sevmeyeceğim” ile Neşe Karaböcek, “Seninle bir dakika” ile Semiha Yankı, “Kan ve Gül” ile İskender Doğan, “Aldanma çocuksu mahsum yüzüne” ile Tüdanya, “Aşkın gözü kör mü” ile Rana Alagöz, “Git gidebilirsen” ile Bilgen Bengü, “Affetmem” ile Funda, “Çocuk gözler” ile Ersan Erdura, 70’ler Gazino gecesini hafızalara kazıyacak.
GENÇLİK GECESİ
     Vize 12. Tarih ve Kültür Festivalinin son gecesi ise 70’ler, 90’lar derken, Gençlik gecesi ile adeta ateş alacak. Bu yıla kadar Trakya’da hiçbir festivalde bulunmamış olan Hande Yener, 2 saatlik muhteşem konserinde 15 dansçısı ile gençleri kendinden geçirecek. “Acele etme, Acı veriyor, Romeo ve kelepçe” gibi şarkılarını Vizeliler için seslendirecek olan Hande Yener, önceki festivallerin aksine son gecenin tek sanatçısı olarak geceyi renklendirecek. – Nihat Demirel
1506 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN