• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bispark yeniden hizmete sunuldu

Vize Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında 23 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Belediye parkı önünde konumlandırılan Bispark'ı hizmete sundu.

       VİZE HABER- Vize Belediyesi örnek bir sosyal belediyeciliğe imza attı. Türkiye’nin sakin şehir ünvanlı ilçelerinden biri olan Vize Belediyesi, bisiklet kullanımını artırmak için BİSPARK uygulamasını devreye soktu. Belediye Başkanı Ercan Özalp, CıttaSlow (Sakin Şehir) kıstaslardan birisi olan bisikletin eğlence ve spor amaçlı kullanılmasına ilave olarak bir ulaşım aracı olarak da kullanılmasını teşvik etmek amacıyla BİSPARK’ı tüm bisiklet severlerin hizmetine sunduklarını belirtti.
     Başkan Özalp açıklamasında; “Belediye parkı önüne kurulan BİSPARK’tan yararlanmak isteyen kişiler belediyemiz halkla ilişkiler birimine kimliğini vererek kayıt yaptırmaları durumunda belirlenen saatler içinde bisikletleri ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bu sosyal hizmetten yararlanan vatandaşlarımız almış oldukları bisikleti geri iade ettikten sonra belediyemizden kimliklerini alabileceklerdir. İlçemizde çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak ve alternatif ulaşımın yaygınlaştırılması için tüm bisiklet severleri BİSPARK’a davet ediyorum” dedi. – Nihat Demirel
527 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN