• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İstanbul Sağlam’dan İl Birinciliği

İlçemizde düzenlenen resim konulu yarışmalarda çok sayıda birinciliğin altına imza atan Çakıllı İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi İstanbul Sağlam şimdi de il birincisi oldu.

  VİZE HABER- Jandarma Genel Komutanlığının 180. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz Cuma günü bir program düzenlendi. Valimiz Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin Hanımefendi Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz ve Protokol üyelerinin katıldığı programda, şehit aileleri ve gazilerimiz ile il ve ilçelerde görev yapan Jandarma Mensupları bir araya geldi.
    Vali BİLGİN, yıldönümü kapsamında okullar arası Şiir, Resim, Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini ve aynı zamanda çeşitli operasyonlarda üstün başarı sağlayan personelleri başarı belgesiyle ödüllendirdi.
Jandarma konulu ilkokullar arası resim yarışmasında Çakıllı İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi İstanbul Sağlam Kırklareli il birincisi oldu. İlçemiz adına gurur kaynağımız olan kızımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. – Sevil Demirel
426 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN