• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2019 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde Vize’den aday olacak isimleri belirledi.

        VİZE HABER- CHP, geçtiğimiz çarşamba günü düzenlenen Parti Meclisi Toplantısı ile Vize ilçe merkezi ve beldeleri ile Kırklareli genelinde birçok belediye başkan adayını açıkladı. Yapılan açıklama ile beklendiği gibi İlçe Başkanı Ercan Özalp Vize Belediye Başkan adayı olurken, Kıyıköy beldesinde Ender Sevinç, Çakıllı beldesinde ise Gökhan Karabulut belediye başkan adayı oldular.
    CHP’nin Vize Belediye Başkan adayı olan Veteriner Hekim Ercan Özalp 1967 doğumlu olup, 19 yıl Vize Belediyesinde Veteriner Hekim olarak görev yaptı. 3 dönem CHP Vize İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Özalp, halen serbest çalışmakta olup evli ve 2 çocuk babası.
    CHP’nin Kıyıköy Beldesi Belediye Başkan Adayı olan Ender Sevinç 1978 Kıyıköy doğumlu olup, iki dönem Kıyıköy Kale mahallesi muhtarlığı görevini yürüttü. Sevinç evli ve 2 çocuk babası.
     CHP’nin Çakıllı Beldesi Belediye Başkan Adayı olan Kimya Mühendisi Gökhan Karabulut 1984 Çakıllı doğumlu olup, halen DEVA Holding’de yönetici olarak görev yapıyor. Evli olan Gökhan Karabulut’un ailesi Çakıllı’da ikamet ediyor.
     CHP’nin Kırklareli’nde adaylığını açıkladığı diğer isimler ise şöyle; Demirköy İlçe Mesut Özkul, Demirköy İğneada Tahir Işık, Kofçaz İlçe Mehmet Balcı, Pınarhisar Kaynarca Serdar Türker, Lüleburgaz Evrensekiz Mustafa Nalbant, Lüleburgaz Ahmetbey, Mustafa Altıntaş, Babaeski B.Mandıra Sertaç Balyemez, Babaeski Karahalil Aykut Yakut, Merkez İnece Şahabettin Vardar, Merkez Kavaklı Bayram Pehlivan.
6472 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
NECDET TEZCAN