• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bülent Türker’den Girişimcilik konferansları

Hollanda Kraliyet Şövalyesi unvanlı araştırmacı yazar Bülent Türker, Vize Kaymakamlığı’nın oluru ile okullarda “Girişimcilik ve Başarıya giden yol” adlı konferanslar veriyor.

     VİZE HABER- Vize’mizin yetiştirdiği değerlerden biri olan Hollanda Çanakkale müzesi sahibi Bülent Türker, geçtiğimiz yıl verdiği 33 konferansın ardından bu yılda Vize’de bulunan okullarda gençlerle tecrübelerini ve hayatındaki ilginç yaşam örneklerini paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta içinde Namık Kemal Ortaokulu’nda 2 ve Vize Anadolu Lisesi’nde öğrencilere 5 ayrı konferans veren Türker, amacının gençlere yaşama sevincini tattırmak olduğunu belirtti.
     Öncelikle ‘ilçemize borcumuz var’ diyen Türker, yeni yetişecek gençlere hayatı sevmek, başarıya giden yolu anlatmak ve nasıl girişimci olunur ve hayattaki fırsatları değerlendirmeleri için sabırlı ve girişken olmaları gerektiğini anlatıyor. Hollanda ile dünyada gezip gördüğü ülkelerde yaşadığı ilginç olayları öğrencilerle paylaşan Bülent Türker, anlatım ve sunumları ile de dünyadaki yurt dışında tek müze olan Atatürk ve Çanakkale müzesi ile Naim Süleymanoğlu’nun yaşam öyküsü ve başarılarını da öğrencilerle paylaşıyor.
     Tüm konferanslar boyunca sorduğu sorulara doğru cevap veren öğrencilere takdirname ve imzalı kitap dağıtan Bülent Türker, ayrıca tüm konferansı izleyen gençlere de katılımcı belgesi veriyor. Bülent Türker konferanslara önümüzdeki günlerde diğer okullarda devam edecek.
1895 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN