• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ülkü Ocağı’ndan esnafa siftah

Vize Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası nedeniyle farklı bir organizasyona imza atarak esnaflara siftah katkısı yaptı.

     VİZE HABER- Vize Ülkü Ocakları Başkanı Güven Tağmat tarafından ilçede organize edilen çalışma ile Cumartesi günü sabahı esnaflara 35 kuruş siftah parası dağıtıldı. İçerisinde “Şüphesiz senin Rabbin, rızkı dilediğinde genişletir, yayar ve daraltır. Gerçekten “O” kullarından haberi olandır, görendir” yazılı zarflar ile birlikte 35 kuruş para olan zarflar dağıtan Vize Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, kartlara ayrıca “Bu sabahki siftahınız bizden, bereketi ALLAH’tan olsun. Hayırlı kazançlar da yazdırdılar.
     
Vize Ülkü Ocakları Başkanı Güven Tağmat, Ahiliğin, Ahi Ervan tarafından 13’üncü yüzyılda kurulduğu kabul edilen bir esnaf topluluğu olduğunu da belirterek, Ahilik haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte 35 kuruş dağıtmalarının sebebinin ise Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu’nun şahadete erdiği zaman üzerinden 35 kuruş çıkması olduğunu dile getirdi. Zarflar sabahın erken saatlerinde esnafların kapılarına siftah olarak ulaştırıldı. (N.D.)

6041 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN