• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Anaokulu Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

İlçemizde bulunan Vize Anaokulu çocuklara daha çok hitap edebilmek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için yaz tatili boyunca birçok tadilat ve düzenleme geçirdi.

         VİZE HABER- Pazartesi günü uyum haftası eğitimleri ile kapılarını yeniden öğrencilere açacak olan Vize Anaokulu, okul müdürü Nermin ÖZTÜRK’ün çabalarıyla 2018-2019 Eğitim öğretim yılına da rengarenk merhaba demeye hazırlanıyor. Okul yapılan düzenlemeler neticesinde imzasını sokaklara kadar taşırken, gerek bahçe ve oyun alanları düzenlemeleri, gerekse ‘‘Renkli Okul Yolum’’ projesi kapsamında kaldırımlar üzerinde yapılan oyunlarla Rengarenk bir bahar havasına bürünen Anaokulu ve bünyesinde bulunan proje sınıfları, 10 Eylül Pazartesi günü Uyum haftası ile eğitim öğretim serüvenine kaldığı yerden daha güçlü ve daha renkli bir şekilde 230 öğrenci ve 13 öğretmen ile başlıyor.
     Okul Müdürü Nermin ÖZTÜRK, yapılan bu tadilat ve düzenlemeler esnasında kurumdan desteklerini eksik etmeyen Vize Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Hasan Basri KORKMAZ ve Aytaç AKSOY’a Vize Anaokulu ailesi olarak teşekkürlerini sundu.
1716 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN