• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Pazar günü CHP'nin 95. kuruluş yıl dönümü

9 Eylül 2018 Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vize İlçe Teşkilatı, 95. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak.

     HABER MERKEZİ – CHP’nin 95. Kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Başkanı Ercan Özalp gazetemize bir açıklamada bulundu. Başkan Özalp açıklamasında, 9 Eylül 2018 günü saat 13.00’te Vize ilçe teşkilatı olarak tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk koyacaklarını belirterek CHP’nin kuruluşu hakkında bilgiler verdi. İlçe Başkanı Özalp şunları söyledi;
     “Hepimizin bildiği gibi, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 9 Eylül 1923 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisini kurmuş, 29 Ekim 1923’te de Cumhuriyet ilan edilmiştir.
       Dolayısıyla CHP Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran partidir. CHP zor günlerin partisidir. Bu zor günlerde halkımızın CHP’ye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Partimiz kuruluşundan bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Cumhuriyet ve demokrasinin yılmaz bekçisi olacaktır.
     Ülkemizi uluslararası hukuk ilkelerinin, adil yargılanma ilkelerinin, insan hak ve özgürlüklerinin saygı göreceği, işleyeceği, çağdaş Türkiye’yi bir Atatürk Türkiye’sini gelecekte de hep birlikte gerçekleştirmenin kararlılığı içinde olacağız.
     Hepimiz haktan, özgürlükten, adaletten, barıştan yanayız ve bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisindeyiz. 95. yılını kutladığımız partimizin üyesi olmakla hepimiz ne kadar onur ve gurur duysak azdır. Bu vesileyle kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını şükranla anarken, son günlerde yaşadığımız terör olaylarını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diliyoruz” dedi.
1166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN