• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

41. KOMANDO TUGAYI VİZE’YE KURULDU

Vize’de uzun süredir devam eden Komando Tugayı geleceği söylentilerinin ardından nihayet beklenen oldu. 41. Komando Tugayı Vize’ye kuruldu.

VİZE HABER- Yıllarca Vize ekonomisine can veren askeri birliğin Vize’den ayrılmasının ardından uzun zamandır boş olan Albay Nuri Conker Kışlası yeniden hareketleniyor. Beklendiği gibi 41. Komando Tugayı Vize’de kuruldu. Kısa süre önce kurulan Komando Tugayına şu sıralar rütbeli personel atamaları yapılıyor. Ağustos ayı sonuna kadar kuruluşunun tamamlanması beklenen Vize 41. Komando Tugayı’nda ilk etapta yaklaşık 500 rütbeli, 500’de er bulunacağı duyumu alınırken, bu sayının ilerleyen dönemde artacağı da bize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.
SARAY’DA VİZE’YE BAĞLANACAK
     Vize’ye Kurulan Komando Tugay Komutanlığına önümüzdeki günlerde Tugay Komutanı atamasının yapılması bekleniyor. Bilindiği üzere Tugay büyüklüğündeki askeri birliklerin komutanlığını Tuğgeneral rütbesindeki subaylar yapıyor ve asker sayıları 3000 – 5000 civarında değişiyor. Bu nedenle Saray ilçesinde bulunan askeri birliğinde Vize’ye bağlanacağı ve Vize 41. Komando Tugay Komutanlığı Saray Komutan Yardımcılığı olacağı ifade ediliyor.
ORDUEVİ BİNASI BOŞALTILACAK
     Kısa süre önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ek binası olarak açılan ilçe merkezindeki Orduevi binası da kısa süre içerisinde boşaltılarak Komando Tugayı’nın kullanımına bırakılacak. Yine geçtiğimiz haftalarda yıkımı yapılan 5 adet eski lojman binasının yerine de muhtemelen 2019 yılı içerisinde yeni lojman binaları inşaa edilecek.  Böylelikle Vize ekonomisinde gözle görülür bir canlanma olacak. (N.D.)
49979 kez okundu

Yorumlar

maaşlar     16/12/2019 11:57

Yeni göreve başlayan uzman ların maaşları neden ödenmedi konuyla ilgili bakanlığa başvuru yapılacaktır bilgilerinize
Misafir - ADİL

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN