• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

FESTİVAL SANATÇILARI BELİRLENDİ

Vize Belediyesi bu yıl XI. sini düzenlemeye hazırlandığı Tarih ve Kültür festivalinde sahne alacak olan sanatçıları hemen hemen belirledi.

     VİZE HABER– Her yıl olduğu gibi bu yılda adından söz ettirecek bir festival için hazırlıklarını sürdüren Vize Belediyesi, halkın beklentilerini de göz önüne alarak 3 günlük festivalde sahne alacak olan sanatçıları belirledi. 10-11-12 AĞUSTOS 2018 tarihlerinde yapılacak olan festival için geçtiğimiz günlerde sanatçıların belirlenmesi ile ilgili görüşmelere başlayan Belediye, Vizeli’lere yakışır bir festival programı hazırlanması için kesenin ağzını açtı. Yıllardır Vize festivallerine sanatçı temin eden Fa Ajans ile yapılan görüşmelerin ardından 3 günlük festival programının sanatçıları belirlendi.
İREM DERİCİ – PETEK DİNÇÖZ – MURAT BAŞARAN  - GRUP GRİPİN
     2010'ların başından itibaren "Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi hit şarkılarla Türkiye'de tanınır hâle gelen gençlerin sevgilisi İrem Derici ile son gece programı için anlaşan Vize Belediyesi, Bende Kaldı, Frekans ve Muhabbet Bağı gibi şarkılarıyla sevilen sanatçı Petek Dinçöz ile de anlaşarak festivalde fark yaratmayı hedefledi. Yine “Paramparça” adlı dizinin müziklerini yapan ve “Ya ya ya, Azıcık ucundan, Bir öpücük kesmez” adlı şarkıları ile bilinen Murat Başaran ve Gidenin dostu olmaz, Nasılım biliyor musun ve Sor bana sor gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Grup Gripin, Festivalin starları arasında yer alacaklar.
     XI. Vize Tarih ve Kültür Festivali’nin tam programının daha netleşmediği de öğrenilirken, dolu dolu bir festival için birkaç sanatçının daha programa dahil edilmesi içinde çalışmalar yapıldığı ifade ediliyor. (S.D.)
3812 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN